Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Fiat Panda

1.2 Edizione Cool

Prijs
5.250
Vakgarage Automeer Katwijk B.V.
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Exterieur
Veiligheid & Techniek
Interieur & Comfort
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Automeer Katwijk is al meer dan 30 jaar gevestigd in Katwijk aan zee. U kunt bij ons terecht voor nieuwe Suzuki's, alle andere merken nieuwe auto's en alle merken gebruikte auto's. Tevens doen wij van alle merken auto's het onderhoud en schade. Bent u geïnteresseerd in deze auto? Of wilt u een proefrit maken? Bel ons dan op: 071-4031925 Tot snel! Automeer Katwijk Ambachtsweg 9 2222 AH Katwijk aan zee Tel.: 071-4031925 E-mail: info@automeer.nl Website: https://www.vakgarageautomeer.nl/ Disclaimer: Wij doen ons uiterste best om alle informatie zo volledig mogelijk te tonen. Eventuele typefouten en specificatiefouten voorbehouden.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions